Skip to main content
annonser
Politikk
Astri Sønstegard og Odd Steinar Bækken slår av en prat med ordføreren i kaffekroken på butikken i Svatsum
Astri Sønstegard og Odd Steinar Bækken slår av en prat med ordføreren i kaffekroken på butikken i Svatsum
Olav Iverslien
Redaktør

Treffstedet var kaffekroken på Samvirkelaget. For butikken heter det enten det står Joker eller Nærbutikk på skiltet. Kaffekroken i butikken er et populært treffsted der mang en diskusjon foregår daglig. Det er ikke flere offisielle innendørs treffsteder i Svatsum og derfor er det godt besøk her.

Utekontor i Svatsum var første stopp på de fem første dagene ordføreren flytter ut av kommunehuset. Det gjøres for å treffe folk der de bor og for å ha et kontaktpunkt med lav terskel for å ta opp spørsmål eller komme med ideer og forslag til den som leder Gausdalspolitikken nå.

Kontortida startet kl. 1500 og varte til butikkens stengetid som er kl. 2000 på torsdager.

Litt stille helt fra start men etter hvert var riktig mange innom kaffekroken og slo av en prat. Vi hørte ikke så lenge på praten, men regner med at det både var om politikk og dagligdagse ting. Nyttig og positivt sier ordføreren etter utedagen.

Neste mulighet til å treffe ordføreren ute på bygda er onsdag 29 januar på Tid Kafe i Follebu fra kl. 1400. Onsdag 12 februar er hun på Frivilligsentralen/Ungdomsklubben. I slutten av første vinterferieuka treffer du henne på Segalstad Seter lørdag 22. februar og på Værskei Kafe søndag 23. februar.

 

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts