Skip to main content
annonser

Notis publisert:

Vi kan starte med fredagskvelden da du i Fjernsynsprogrammet Norske Talenter kan oppleve rockebandet Black Ice spille live i semifinalen i denne konkurransen.

Lørdag inviterer Kulturskolerektor Gjertrud Stømme til en sangfull aften. Der får du høre nåværende og tidligere sangelever fra Kulturskolen i en konsert som vil by på et svært variert program som spenner fra  barnesang og musicals til pop og jazz. Her blir det solistopptredener og fellesnummer. Aldersgruppa på sangere er fra førskolealder til godt voksne ungdommer.  Arnhild Vik er med på flygel og Andreas Hamre på bass. Konserten starter kl. 1800 i Kulturhuset.

Halvannen time senere på lørdagskvelden starter Musikkforeningene i Vestre og Follebu sitt Vårslepp på Forset Grendahus. De lover korpsmusikk, sanginnslag , sketsjer er og annen moro. Søyllguttene fra Follebuer er med, Bør Børson skal komme og ellers ulike figurer med passe løs snipp. Musikktemaene er fra kjente musikaler.

Søndag kveld foregår det også på Grendahuset i Forset. Lillehammer Seniorteater viser forstillingen Hu Dagmar. En folkekomedie fra landsbygda nærmere bestemt Hedemarken. Mange tror vel det er et Prøysenstykke, men forfatteren er Ove Ansteinsen, mens Prøysen og Amdal har skrevet sanger og musikk til stykket som også er filmatisert. Det blir sikkert også en forstilling med mye latter og humor.

Det er nok ganske sannsynlig at du kan lese mer om dette i etterkant her på Lokalavisa på nett!

 

Cron Job Starts