Skip to main content
annonser
Næringsliv
Salong Vælsteilt Forset
Salong Vælsteilt Forset
Olav Iverslien
Redaktør

Det tidligere frisørrommet på Forsettunet var både lite og ganske enkelt utstyrt. I samråd med ledelsen på Forsettunet fikk Venneforeninga tilgang til et noe større rom som nå er helt nyoppusset. Ved hjelp av «tigging» og sponsing og ikke minst godt utført arbeid av Jan Berntsen i vaktmesterkorpset framstår nå dette som en tipp topp moderne frisørsalong. Gode stoler, store speil, vaskestol og alt nødvendig utstyr for klipp og hårpleie.

Bidragsytere har vært Dialecta Kommunikasjon, Minel Skogvang, Rangvald Moe Malerforretning, Skarpsno AS og Mamselle frisørsalong på Lillehammer. De skulle bytte ut inventaret og Venneforeninga fikk overta det de trengte for en billig penge.

Det var utlyst navnekonkurranse for den nye salongen og Kjersti Engeland vant den med det klingende navnet Vælsteilt.

Venneforeningen, leder i brukerrådet til høyre i bildet

Det var leder i brukerrådet for Forsettunet Berit Hagemoen Lindberg som fikk æren av å klippe snora og erklære den nye frisørsalongen ved Forsettunet for offisielt åpnet. Hun minnet også de frammøtte fra Venneforeningen og andre om at brukerrådet var til for å brukes til innspill om forhold ved institusjonen. De har møte med ledelsen tre ganger i året og tar opp ting som berører pasienter og pårørende der.

Den nye salongen er åpen for alle beboere på Forsettunet og i omsorgsboligene. Du kan avtale med den frisøren du vil ha eller bruke frisør som Forsettunet har avtale med.

Foruten hyggekvelder og innkjøp av praktiske hjelpemidler gjør venneforeninga mye godt arbeid som kommer beboerne ved Forsettunet til gode. Alle som ønsker kan bli medlem i Venneforeningen.

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts