Skip to main content
annonser
Næringsliv
Kari Anne Sukkestad ønsker velkommen i nye lokaler
Kari Anne Sukkestad ønsker velkommen i nye lokaler
Olav Iverslien
Redaktør

Behovet er der og da må vi bare snu oss rundt fort og prøve å få til noe sier Kari Anne Sukkestad til Gausdøl’ som fikk en titt inn i det nye lokalet for cateringmat. Vi skal ha minnesamvær alt i morgen og dette ble bestemt på torsdag. Vi har sett på lokalene her før og tok kontakt med eierne som var veldig positive. Etter en tur på IKEA og mange timers arbeid er det nå dekket på for ca. 60 personer for bespisning. Maten kommer fra kjøkkenet på kafeen. Bestikk og service er på plass. Her kan de spises både varmmat og snitter samt kaffe og kaker. Vi har fått leie lokalene fram til nyttår i første omgang så får vi se hvordan det slår an sier Sukkestad. Kontorlokale-preget er for det meste borte. Her er det nå dekket med duker og bestikk foreløpig med enkle bord og stoler. I starten nå leverer vi maten og leier ut lokalene. Hvis det slår an må vi nok få bevilgningene i orden også her og tilby både mat og drikke med egne folk til servering og rydding.

Salene i kulturhuset er mye brukt både på dagtid og ettermiddager og vi hadde ikke lyst til å stenge kafeen for arrangement på ettermiddagstid. Det ville bare bli negativt. Vi har hatt så bra tilslag på middagsservering disse to ukene at det vil vi ta vare på forteller Kari Anne. Mellom 3 og 400 middager de første ukene er over all forventning. Søndag nå serverte vi 59 middager her, samtidig var det 107 personer på søndagslunsj på Strand så vi har stor trafikk begge steder kan Tom fortelle. Kafeen er jevnt besøkt hver dag så dette har vært en pang- start bekrefter begge to. Mye å gjøre og de har ansatt 6-7 nye personer siden oppstart for å få nok bemanning og få vaktlistene til å gå i hop.

Første cateringlevering i morgen, det er bare å ta kontakt hvis du ønsker et slikt opplegg sier Kari Anne og Tom. Med litt enkle grep her kan vi nok dekke til rundt 100 personer uten problemer. Så her kan det bli julebordsesong lurer vi på? Ja hvorfor ikke sier vertene. Vi er åpne for det og alt annet av bespisning for små og store grupper.

En kan bli imponert over farten disse to legger for dagen. Men det er ingen tvil om at kafedriften her i sentrum nå har fått driftige folk som satser friskt på å gi Gausdølene et godt og variert mattilbud framover.

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts