Skip to main content
annonser
Næringsliv
Olav Iverslien
Redaktør

Foreløpig er rundt 250 kvadrat tatt i bruk av lokalene, men når Annes Klær flytter ut dobles nesten butikkflaten. Butikken blir en fullsortiments sportsbutikk med rikt utvalg av klær til sport og fritidsbruk, sko i alle varianter og på denne tida av året et stort utvalg i sykler og fiskeutstyr. Vi får en veldig bra sportsbutikk her sier butikksjef Torger Fenstad når vi besøker dem ved åpningen i dag. Det har vært en veldig hektisk ombyggings- og innredningsfase noen uker nå. Først når hele butikken er tatt i bruk og hovedinngangen flyttet vil butikken tre fram i sin fulle bredde. Men vi har det meste på plass allerede forsikrer Fenstad.

I lokalene er det lagt nytt gulv, ny ventilasjon og satt inn ny innredning. Belysning er nytt over hele lokalet og skal gi best mulig eksponering av alle varer. Sykler er svært aktuelt nå når det er blitt sommerføre. El-sykler er veldig populært særlig blant den voksne generasjonen. Sykkelmarkedet fordeler seg mellom de som sykler for aktiv trening på landevei eller i terrenget og de som sykler for trim eller tur på den andre sida forteller butikksjefen. Da kommer el-sykkelen inn som et veldig aktuelt alternativ. Bakkene blir ingen stor styrkepåkjenning lenger med en slik en.  Det som står igjen bygningsmessig er noe utskifting av fasader og større glassflater pluss skilting rundt bygget. Vi kommer til å markere litt sterkere full re-åpning litt ut i juni når alt er i orden sier Fenstad.

sport 2

Andrea Husum, Torger Fenstad, Lene Klophus, Roar Holen og Hans Graedler ønsker velkommen til ny sportsbutikk

Med seg i staben har han betjening som gir en grunnbemanning på 3 i hele åpningstida. I alt som medarbeidere er det 13 personer med på laget, fordelt på ganske mange deltids- og ekstrahjelper. Vi utvider åpningstidene og har åpent fra 9-18 alle hverdager og til kl. 16 på lørdager, sier Fenstad.

Åpningsdagen var uten det store rushet av kunder, men utover dagen vil nok flere innom å se på den nye butikken. Gode tilbud innen bekledning var det også å få kjøpt i dag.

sport 3

Fra i dag finner du Sportsbutikken på Furulund

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts