Skip to main content
annonser
Næringsliv
Her kommer det ny sportsbutikk til våren
Her kommer det ny sportsbutikk til våren
Olav Iverslien
Redaktør

Lokalene på Furulund er nå tømt og ryddet, Drosjene har flytte ut av lokalene nærmest vegen og Husumgruppen har inngått leieavtale med Furulund AS for hele lokalet der. Det blir til sammen ca. 600 kvadratmeter på en flate, med lager og verkstedrom for sykkel og skiservice midt i den beste eksponeringen for handelstrafikken i sentrum av Gausdal.

Sp 1 1

Geir Husum sammen med de ansatte som skal drive ny Sport 1 i Gausdal

 I dag var Geir Husum i møte med håndverkere og ansvarlig for butikk-innredning i lokalene for å gå gjennom planene for den nye butikken. Jeg tror dette blir bra sier han til Gausdøl’n. Dette lokalet er å betrakte som den beste plasseringen her ved Segalstad bru. Det er her hyttefolket svinger inn for handel til helgebesøk og høytider enten det er for dagligvare eller på Vinmonopolet. Det er det jeg gjør selv på veg til hytta på Skei, sier han. Nå får vi enda større vareutvalg og det blir bedre håndterbart for betjeningen med alt på en flate. Og nå blir det omsetningsøkning lurer vi på? Vi håper selvfølgelig på det svarer Husum og vi håper også at gausdølene og tilreisende vil sette pris på en topp moderne sportsbutikk med bredt vareutvalg i bygda. Husum sier det blir en delt innflytting der lokalene utenom Annes klær skal tas i bruk først. Så er det en del av planen at Annes Klær flytter inn i de tidligere lokalene til Sportsbutikken før resten av lokalene istandsettes og tas i bruk. Husum håper på oppstart rundt første mai og at hele butikken er fullt oppe og går før sommeren.

En taper?

Annes Klær har flyttet flere ganger siden oppstarten i bakgården på Gausdal Apotek for over 10 år siden. Vi tar en kort prat med Anne Gunn Heggen og lurer på hvordan hun ser på dette. Det var ikke frivillig, heller med mild tvang, svarer hun på at hun nå har måttet akseptere en annen løsning på lokaler. Jeg var nok litt nede da denne prosessen startet og var inne på tanken om å gi opp. Men jeg hadde ikke noe valg hvis jeg skulle fortsette med virksomheten og da har jeg bestemt meg for å se positivt på det og ikke legge noen hindringer i vegen for den utviklingen som skjer. Det er nok typisk Anne Gunn. Hun er ikke den som er lenge i svart modus, men velger å se positivt og finne nye muligheter. Alle kan nok forstå skuffelsen over at hun nå må gi slipp på en god plassering som andre har funnet ut de vil utnytte. Men vi får ønske henne lykke til på andre sida av elva. Og vi ønsker også Sport 1 til lykke med nye store lokaler.

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts