Skip to main content
annonser
Næringsliv
Olav Iverslien
Redaktør

 Vi starter forsiktig og er godt foreberedt sier Kari Anne Sukkestad som driver kafeen i Kulturhuset. Her blir det god avstand mellom bordene og servering ved bordet både ved at mat, drikke,bestikk og tilbehør hentes av betjeningen.  Vi gjør alt for at dette skal være en trygg situasjon og er ekstra nøye med renhold og  desinfeksjon så det blir mest mulig hygienisk sikkert.

Det kan jo hende folk har lyst til å ta en tur ut å spise etter at denne muligheten har vært borte så lenge sier hun? Vi lover en fin middagsopplevelse hos oss. Framover for vi se hva vi kan få til av begrenset serveringstilbud. Sukkestad driver også Strand Fjellstue i Espedal som fortsatt er stengt. Det er vanskelige tider i denne bransjen nå om dagen sier hun. Men ekstra hyggelig da å få åpne opp igjen smått og forsiktig. Søndagen er det åpent fra 13-17 og hun ønsker Gausdølene velkommen innom.

 

Brua Kafe har også  åpnet opp med begrenset åpningstid som er 14 -18 på onsdag, fredag og søndag. Så er du lei av hjemmematen finnes det noen muligheter lokalt nå.  Husk de generelle reglene når du besøker slike steder framover. Håndhygiene og avstand gjelder fortsatt for å holde epidemien i sjakk.

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts