Skip to main content
annonser
Næringsliv
Olav Iverslien
Redaktør

Etter at vi lanserte nettavis med betalingsløsning ligger nå abonnementstallet på mellom 400 og 500 brukere. Siden starten har det vært innom ca. 20.000 og lest en eller flere artikler på nettavisa. Daglig ligger lesertallet på et gjennomsnitt mellom 200 og 300.Noen dager adskillig høyere.

Siden oppstart har vi publisert 190 saker og det blir i gjennomsnitt 5 saker i uka. Så uten å ta i for hardt kan vi påstå at ingen annen mediekanal gir deg flere nyheter og saker fra bygda enn Gausdøl’n på nett.

Vi prøver som vi alltid har gjort å dekke smått og stort som hender i bygda fra næringsliv, kulturliv og politikk og presenterer ulike personer gjennom intervjuer og bilder.

Dette er enklere å drifte enn en papiravis, uten å være avhengig av post, trykking, grafisk bistand og tidsfrister. Og det er å håpe at Gausdøl’n fortsatt skal være den fremste nyhetskanalen for ting som skjer i bygda. Noen små utfordringer har det vært med både nettsted og betalingsløsning, men nå mener vi ting fungerer stabilt og greit.

Det er betydelige kostander ved å etablere en slik ny dataløsning og videre utgifter er ikke avhengig av hvor mange brukere det er. Det er god plass på internettet og det er å håpe at flere etter hvert benytter seg av muligheten til å tegne abonnement. Det koster ikke stort mer enn ei pølse på en bensinstasjon i måneden.

Vi takker våre lesere for følget så langt og ønsker alle ei God jul. Gausdøl’n tar ikke juleferie enda og vi vil fortsette å holde leserne oppdatert om Gausdal framover i det nye året som snart står for døra.

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts