Skip to main content
annonser
Næringsliv
Olav Iverslien
Redaktør

Det er best å gi seg i tide sier Rune Heggen og ser på bryggeritankene som nå er kjørt ut av lokalene i låven. Arrangement har vi drevet med før og har rutiner på og eget ølsalg gav ikke overskudd som var verdt arbeidsinnsatsen. Så nå er lokalene ryddet og tilbakeført til spisesal og pub i første etasje og konsertsal med bar oppe i låven. Det skal de ha på Heggen at dette er folk som snur seg fort rundt og ikke gir opp! Det har vært litt av en jobb og få lokalene tilbake til opprinnelig bruk forteller Amund Heggen. Det har gått både dag og natt i det siste. I kveld braker det løs med første kveld av oktoberfest og vi er ferdige til da lover Amund. Det er blues/ rockemusikeren Amund Maarud som holder konsert i kveld og det er allerede mange billetter solgt. Du kan komme i døra også forsikrer Amund , her er det plass til mange. I morgen er den store oktoberfestdagen. Da blir det servert Swieneaxe og øl fra store seidler i spisesalen og full fest med Get Rythm oppe i låven. Jenny Augusta varmer opp før Johnny Cash-bandet fra Gausdal starter.

Du kan sikkert stille i Leather hosen og tyrolerhatt i morgen hvis du ønske det. Nye kassasystemer, nytt tappeanlegg for fatøl og rigging av bord og stoler i lokalene på nytt er foretatt. Vi er snart klare lover Amund. Lokalene oppe i låven rommet før lagertankene for øl og fjøsdelen der det nå blir spisesal var lager. En periode er forbi og en ny starter sier far og sønn Heggen. Vi satser på flere arrangement framover sier Amund. 5 dagsfesten i jula er alt i boks. Det blir med G 35. Vi håper å få til en Hematt Tel jul Pub i desember også og er åpne for alle slags møter, selskaper, julebord mm framover sier Amund.

Skjer mye på Skei også

I morgen lørdag er det bakkeløpet Skeikampen Opp. Et løp som starter nederst i bakken og går opp til toppen av Skeikampen. Antagelig må løperne være forberedt på litt snø i løypetrassene, men det skremmer neppe de som er trofaste deltagere i dette løpet. Du kan starte fra kl 1100 , de som løper på tid starter fra 1200 og utover.

På Segalstad Seter er det bruktmarked og utstillerne på Skeimessa har sine stands videre oppover langs vegen mot nye Gausdal. På Skeistua er det også oktoberfest-stemning og på Værskei er det pubkveld med trubadur i morgen kveld. På Lillehammer arrangeres Matauk-festival med aktiviteter både i Gågata og på Strandtorget. Nok å være med på denne første oktoberhelga med andre ord.

heggen2

Amud Heggen klar for oktoberfest på 7NULL4

 

Olav Iverslien
Olav Iverslien