Skip to main content
annonser
Næringsliv
Olav Iverslien
Redaktør

 Det er John Kraabøl og Camilla Lien (bildet) som står for Ta ti Treningssenter. Med stor egeninnsats og god hjelp fra familie og venner har de de siste ukene pusset opp og ominnredet de tidligere kontorlokalene til NAV.tati2

John og Camilla åpnet nytt treningssenter i dag

Det er ikke mye igjen av de ganske sterile kontorlokalene nå. Her er det friske farger og store speilflater som det bruker å være på slike senter for svette og trening. Det er romslige lokaler utrustet med alle mulige apparater for styrketrening med vekter, romaskiner, spinning-sykler og tredemøller. Lokalene har nødvendig garderober og toaletter og i inngangspartiet er det en resepsjon pluss at det også er to små lekerom for ungene hvis de følger med på treningsstudio.

Dette er et helt nytt tilbud nede i bygda i Gausdal, Tilgangen på lokalet blir med nøkkelkort for de som tegner medlemskap og lokalene vil være åpne for bruk fra 05-24 hver dag. Et medlemskap koster 349 pr måned uten bindingstid. Vi vet mange trener på Lillehammer her fra Gausdal sier Camilla på åpningsdagen, nå håper vi flere vil benytte seg av tilbudet lokalt. Noen har alt forhåndsbestilt medlemskort og nå den første uken vil det være bemanning i lokalene for å ordne med innmelding, vise til rette i lokalene og ordne det praktiske med adgangskort.

Du finner det meste av vanlige treningsapparater her sier John Kraabøl og han synes lokalene ble riktig bra etter en kort og hektisk periode for å få alt på plass. Vi har søkt litt hjelp for å få riktig utsyr og nå skal alt være klart sier han.

Du kan trene på egenhånd her men også bestille personlig trener der du betaler for hver time. TATI har knyttet til seg to slike PT-er. Det er Hanne Berg Eriksen og Simon Cocksedge. Hun har erfaring fra andre treningssentre i landet og han , opprinnelig australier, har trent militære og idrettsfolk flere steder i verden. Begge to bor her i Gausdal. Nå kan trenings-glade Gausdøler benytte seg av dette nye tilbudet, det er sikkert helt greit å ta en tur innom nå i åpningsuka for å bli kjent med personalet og lokalene. Vi ønsker driverne riktig lykke til, her kan du vireklig ta ti!!

tati3

Trenger du personlig trener kan du kontakte disse to

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts