Skip to main content
annonser
Næringsliv
Fra informasjonsdagen om Heggen 4
Fra informasjonsdagen om Heggen 4
Olav Iverslien
Redaktør

Det nye boligfeltet som er en fortsettelse på utbyggingen i Heggen-skogen sør for Follebu inneholder 35 tomter hvorav 15 er rene eneboligtomter. Ellers er det en del tomter det er valgfritt å bygge en eller to boliger på, tomt for tomannsboliger, firemannsbolig og leilighetsbygg.

Det er DNB eiendom som står for salget av tomtene og meglerne Katrine Rosenvinge og Merete Fjeldavile var på plass for å informere om mulighetene for tomt i dag sammen med folk fra kommunens tekniske etat.

Tomtene er fra 700 kvadratmeter og oppover og prisen starter rett under 450.000. Det er ca. halvparten av tomteprisen på Lillehammer kan meglerne fortelle. Til nå er det kommet inn bud på 5 tomter som omfatter 11 boliger. Nå i starten er det fram til utgangen av måneden mulig å gå til budrunder hvis det er flere som er interessert i samme tomten. Etter dette blir salget etter «først til mølla» prinsippet.

Tomtene i Heggen ligger vestvendt med gode sol- og utsiktsforhold. Det tilbys kort veg til barnehage skole og butikk og vegen ned til Lillehammer er heller ikke hverken lang eller kronglete. Kommunen håper selvfølgelig på god interesse for boligtomtene utover våren og regner med at byggestart for de første kan bli til sommeren. Da er det vel bare og si løp og kjøp. Og skulle du ikke falle for Follebu er det ledige tomter både i Forset og Svingvold og så vidt på Segalstad bru. Flere hus betyr flere folk og det trenger en kommune som Gausdal.

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts