Skip to main content
annonser
Næringsliv
Gisle Eritsvær og Veronica Suserud på Gausdal Dyreklinikk
Gisle Eritsvær og Veronica Suserud på Gausdal Dyreklinikk
Olav Iverslien
Redaktør

Gausdalsdyrlegene Annie Haavemoen og Line Hegg Bredli har drevet Gausdal Dyreklinikk fram til årsskiftet. Nå er det Lillehammer Dyreklinikk, som ledes av veterinær Gisle Eritsvær, som har tatt over drifta her. Det er et ledd i spesialisering for veterinærene. På Lillehammer hadde de før både klinikk og stordyrpraksis. Nå har Gausdalsdyrlegene tatt over produksjonsdyr i Lillehammer mens klinikken drives av de tre veterinærene fra Lillehammer. Veterinærkontoret for praksisveterinærene i Gausdal vil fortsatt ha sitt vakt/kontorrom i lokalene.

Det er krevende å praktisere både inn mot landbruket og i smådyrmarkedet sier Gisle Eritsvær. Jeg tror det er en god løsning at vi spesialiserer oss på hvert vårt fagfelt. Det er stadig krav om ny kunnskap og vi skal være oppdatert på det vi driver med framover.

Lillehammer Dyreklinikk har lokaler i Fåberggata på Lillehammer. Eritsvær har drevet der siden 2006. Nå har han med seg dyrlegene Karoline Færevaag og Mari Brennhaug pluss assistenter og kontorhjelp.

Vi treffer Gisle og Veronica i lokalene i Østringsvegen1. Vi gleder oss til å møte dyreeierne fra Gausdal sier de. Klinikkens tidligere portefølje følger med på overtakelsen og nå skal de markedsfører seg overfor kundene her. I starten nå vil 3 veterinærer bytte på å være her og det blir åpningstid 3 dager i uka. På dagtid mandag og torsdag og ettermiddag /kveld tirsdager.   De tar i mot timebestilling alle dager og har klinikken på Lillehammer å støtte seg til for mer omfattende operasjoner og røntgenundersøkelser. Men alle ordinære behandlinger og mindre operasjoner kan utføres her i Gausdal. Det vil være klinikkassistent med for kundemottak og hjelp ved undersøkelser. Det går mest i hund og katt, men klinikken har kompetanse på andre smådyr også, reptiler også om det skulle være aktuelt. Når vi lurer på hva som er vanligste grunn til at folk med kjæledyr oppsøker veterinær får vi vite at på katt kan det ofte være bittskader. På hund er det diverse hudproblemer og utfordring med tenner. Ellers driver veterinærene fôringsrådgivning og foretar nødvendige vaksinasjoner og prøvetaking.

Det vil bli en åpen dag her med det første sier Veronica og ellers er det bare å komme innom når vi har åpent.

Pr nå er det to dyreklinikker her i Gausdal ved at Sentrum dyreklinikk har filial i Follebu så tilbudet for smådyreiere skulle være riktig bra.

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts