Skip to main content
annonser
Næringsliv
Olav Iverslien
Redaktør

 Frisørsalongene har vært stengt i 6 uker nå og Werner Hagen som driver salongen W-klipp kunne fortelle at pågangen på telefon og i salongen var voldsom når de åpnet dørene i dag. Mange som gjerne ville ha fikset på sveisen etter disse ukene uten tilbud. Vi forholder oss til en bransjemessig smittevernveileder som har klare krav til hygiene, hyppig renhold , desinfeksjon og bytte av alt som er i kontakt med kunden mellom hver kunde vi betjener. Det er strenge krav til at både ansatte og de som betiller time må være 100% friske når de kommer til oss. Det blir begrenset antall kunder i salongen samtidig sier han til Gausdøl'n. Det betyr at kundene ikke kan forvente at vi tar unna all pågangen i løpet av noen dager. Men vi gjør så godt vi kan for å gjøre dette på en sikker måte både for ansatte og kundene sier han.

Barnetrinnet (1-4) åpnet igjen på skolene i dag

Barneskolene trinn 1-4 åpnet også i dag. Det betyr undervisning i  mindre grupper , eller kohorter som det nå heter med et fremmedord. Mye streng inndeling i grupper og hygienetiltak før og etter undervisning samt skoleplassen med sperrebånd for inndeling  og begrenset kontakt utendørs. 

Mange er naturlig nok spente på hvordan denne gjenåpningen av samfunnet vil slå ut for smittesituasjonen og det er ikke unaturlig at noen er redde for konsekvensene. Bare tida framover vil gi svaret på hvordan det går.

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts