Skip to main content
annonser
Næringsliv
Audun Løhre sammen med Anders Kikrelund og Fredrik Sømod fra Pergo
Audun Løhre sammen med Anders Kikrelund og Fredrik Sømod fra Pergo
Olav Iverslien
Redaktør

Landhandleriet feirer sitt 80 års jubileum i år og messa blir en kombinert produktmesse og jubileumsfeiring. Og det var virkelig slått på stortromma i Håkons Hall. Med ca. 450 gjester bestående av rundt 40 leverandører innen byggebransjen på stands, kunder og selgere. Hele hallen var tatt i bruk og i publikumsområdet ved inngangen var det rigget flere matstasjoner der en variert meny av lokalmat ble servert til lunsj. Her var alt fra kål til spekemat, kjøttkaker på bålkjele og masse godt tilbehør og godsaker ellers. Det så ut som gjestene trivdes godt på alle måter og enda er de bare halvveis i jubileumsdagen. I kveld venter festmiddag på foreløpig ukjent sted og da benkes kunder, leverandører og ansatte til jubileum.

Lokalavisa fikk en omvisning i utstillerhallen av daglig leder Audun Løhre. Her var alle sentrale leverandører av byggevarer i Norge samlet med fine utstillinger. Løhre mente det var viktig å få dette kontaktpunktet årlig og i anledning årets jubileumsmarkering hadde de nok også lagt inn litt ekstra i forberedelser og tilbud.

Med denne rammen rundt årets Landhandlerimesse kan det vel hende Ol-symbolene også blir brukt i kveldens markering? Og det skulle ikke forundre oss om mange av deltakerne utpå kvelden gjør Samaranch sine ord fra 1994 til sine, lett omskrevet.» The best Landhandlerimesse ever!» Lykke til med feiringen!

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts