Skip to main content
annonser
Næringsliv
Jørn Nørstelien og Hans O Høistad innvier det nye kontorbygget
Jørn Nørstelien og Hans O Høistad innvier det nye kontorbygget
Olav Iverslien
Redaktør

Det er det tidligere GAVO-senteret til kommunen, opprinnelig bygd som møbelforretning av Arnfinn Stensgård, som nå framstår som et topp moderne administrasjonsbygg. Direktør Jørn Nørstelien fortalte at nye kontorer var siste trinn i et ambisiøst investeringsprogram som Gausdal Bruvoll har gjennomført de siste årene. Den tidligere «kontorbrakka» var oppbrukt og hadde absolutt gått ut på dato både i forhold til plass, inneklima og standard. Nå er alt nytt i et både stilig og praktisk kontorbygg like ved porten til sagbruket. Her er det alle tenkelige fasiliteter som møterom, kantine, kursrom og kontorer. Bygget har som seg hør og bør mye tre i inventaret og oppvarmes med vannbåren varme fra saga. Det er et moderne ventilasjons- og varmereguleringsanlegg, led-belysning med full sensorautomatikk og det er en trivelig uteplass på baksida av kantina.

gb3

Fra uteplassen

gb 2

Et møterom/styrerom for gode beslutninger

Innredningen har Ram Arkitektur stått for og firmaets representant Anette Høstmælingen fikk mye skryt for et smakfullt inventar.

gb 4

Oskar Aarnes og Anette Høstmælingen, strålende fornøyd med nybygget

Dette er ei ny tidsregning for oss i Gausdal Bruvoll sa Nørstelien under åpningen. Viktig både for å rekruttere personell og kunne presenterer oss som en moderne og effektiv bedrift i framtida.

Den offisielle snorklippinga ble foretatt av ordfører Hans O Høistad. Han roste bedriften for stor investeringsvilje og en offensiv satsing innen grønn sektor. Bedrifter som satser og går bra er helt avgjørende for oss som kommune og for å tilby attraktive lokale arbeidsplasser sa han.

På turen rundt i bygget dristet vi oss til å kalle det Gausdals flotteste kontorbygg. Produksjonssjef Oskar Aarnes rettet det til antagelig Opplands fineste. Vi slår på litt til etter fylkessammenslåingen og utnevner det til Innlandets flotteste administrasjonsbygg. Gratulerer til Gausdal Bruvoll!

 

Olav Iverslien
Olav Iverslien