Skip to main content
annonser
Næringsliv
Olav Iverslien
Redaktør

Nytt gulv, nye tapeter , nye bord og stoler, fine gardiner og smakfull innredning møter oss i kafelokalet når vi besøker Kari Anne og Tom i innspurten før reåpningen. Vi åpner fredag 6. september og på Gausdalsdagen lørdag har vi både åpen kafe og serveringstelt utenfor her sier vertskapet. I teltet får du elggryte, elgburger fra grillen og de forfriskninger du måtte ønske av drikkevarer. Inne i kafeen blir det servering av både varm mat, kaffe, kaker og påsmurt i flere varianter.

Vi kaller det Konditori sier Tom, det blir nok å få ferskt brød i disken også, men de skal vi ikke lage sjøl bare steke. Kakeutvalget er imidlertid rikholdig og alt er Hemlagd forsikrer Kari Anne. Gamle oppskrifter med gode ekte råvarer. Produksjonen foregår for fullt nå om dagen og på lappene i kakedisken kan vi lese mye spennende som eplekake, sirupskake, marsipankake, sjokoladekake og mye mer. I nabodisken blir det påsmurt i forskjellige varianter. I daglig drift blir det lunsjservering fra buffet. Kr 15 pr brødskive og valgfritt pålegg. En varmrett til lunsjen er planlagt i tidsrommet 11-13 hver dag.

Varm mat

Vi satser på middagsservering i flere varianter forteller vertskapet. Ukens middag blir fast hele uka til en hyggelig pris, 95 kroner. Så vil det veksle på med 2-3 andre retter hver dag. Kafeen som holder åpent til kl. 18 håper de skal bli et godt valg for de som vil slippe egen middagstillaging. Vi har satset mye på at det skal bli et koselig sted her, et sted folk vil trives på og komme til bake til, sier Kari Anne. Lokalet har rundt 70 sitteplasser fordelt på småbord og noen barkrakker ved høyere bord. I det romantiske hjørne kan du slappe av i en fin rokokkosofa med tilhørende stoler. Her kan du også ved bestilling få pådekket og servert ved bordet. Men er plassen ledig er det bar å sette seg ned der hvis du er alene eller en liten gruppe.

strand 2

Mette Rud Johansen ( kokk) sammen med Tom og Kari Anne Sukkestad 

Ekte bondekost i hyggelige omgivelser lover Kari Anne og Tom og ønsker velkommen til helga. På valgdagen søndag, der valglokalet er i samme inngang som kafeen holder de også åpent. Så det er bare å ta turen innom og prøve bygdas nye spisested.

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts