Skip to main content
annonser
Næringsliv
Linn Brenden, Ane Stubberud og Kristin Evensen ønsker velkommen til velfyllt julebutikk
Linn Brenden, Ane Stubberud og Kristin Evensen ønsker velkommen til velfyllt julebutikk
Olav Iverslien
Redaktør

Juleby er et konsept som Hageland har kjørt med i flere år allerede, nå har også butikken her i Gausdal pyntet opp et helt lite vinterlandskap med hus, hytter gater og til og med en liten skibakke. Linn Brenden har hatt hovedansvaret for denne utstillingen og forteller at det har gått med en god del tid for å tenke ut og bygge det opp slik det framstår nå. Men det har vært veldig artig og da legger hun til. VI kan sjå skibakken som selvfølgelig er Skeikampen, en liten hyttelandsby og en mere by-bebyggelse med gater og belysning. Julebyen består av ulike komponenter som du kan kjøpe for å gjøre dine egne dekorasjoner /utstillinger med lys og julemusikk innebygd i de ulike hus og gjenstander.

Butikksjef Kristin Evensen er spent på hvordan dette blir mottatt men synes sjøl det ble riktig fint og tror på at mange vil få inspirasjon her til å lage sine egne julepynt-utstillinger.

Sjøl har hun ansvaret for mye annen pynt, dekorasjoner lys og tilbehør til jul og et utrolig rikholdig utvalg av nisser i alle størrelser og utførelser. Glitrende juletrær er også på plass, kunstig her innendørs men etter hvert også i naturlig form ute litt nærmere jul.

Men dere selger fortsatt blomster også lurer journalisten på? Gartneriet er fullt av julestjerner lover Kristin. Når vi kommer til desember blir det ryddet plass til et rikholdig utvalg av juleblomster.

I morgen er det åpning og butikken er åpen hver dag i helga. Det er jo farsdag. Husk det alle i målgruppa. Kanskje det vanker en liten overraskelse eller en liten» bydel» til pynt fram mot advent.

juleb2

Mye fint å velge i hvis du vil bygge din egen lille Juleby

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts