Skip to main content
annonser
Næringsliv
Olav Iverslien
Redaktør

Etter å ha hatt planer om et treningssenter sentralt i Gausdal starter John Kraabøl og Camilla Lien nå opp senteret Ta ti i de tidligere lokalene til Nav i det som før ble kalt Gjensidigebygget her ved Segalstad bru. Der disponerer de et lokale på snaut 400 kvadratmeter som i nær framtid vil bli ombygget til treningsstudio. Vi avventer behandling av søknad om bruksendring og endelig signering med huseier sier Kraabøl til Gausdøl’n men det formelle er vi enige om så om kort tid begynner ominnredningen. Den består stort sett av å fjerne noen tidligere lettvegger og planlegge hva slags apparater som skal inn i lokalene. Det blir både sykler, tredemøller, elipsemaskiner og avdeling for styrketrening med vekter forteller Kraabøl. Vi vil se an hva som etterspørs mest og supplere etter vert som bruken øker. For det regner de med at den gjør. Det er mange gausdøler som har medlemskap i treningssentrene på Lillehammer. Nå kan de få trene uten lang reise og bompenger her i Gausdal, sier Kraabøl.

Det er alt stor interesse for det nye tilbudet via sosiale medier og lansering av medlemskap og mulighet for å tegne seg blir gjort så snart åpningsdatoen er klar. Det blir en kontingent på kr 349 pr måned uten innmeldingsavgift eller bindingstid sier Kraabøl. Det mener han er godt konkurransedyktig pris.

Det er to garderober med dusj i bygget så de som eventuelt vil trene før arbeid kan dusje etterpå. Ellers blir det skifterom. Senteret skal være åpent fra klokken 05 på morgenen og det blir selvbetjening med nøkkelkort eller mobilløsning for dørlåsene. Kraabøl bor bare et steinkast unna bygget og vil ha tilsyn og nødvendig introduksjon av apparatene for de som skal trene der særlig i starten.

De samme eierne er også inne i et nytt leilighetsbygg øverst på Steinsmoen. Der var det også satt av plass til treningssenter, men dette er nå flyttet til eget bygg slik at leilighetene blir et rent boligprosjekt.

Vi håper gausdølene vil ta godt i mot det nye tilbudet lokalt avslutter Kraabøl. Vi vil komme tilbake med reportasje fra lokalene når de tar form og det går mot åpning.

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts