Skip to main content
annonser
Næringsliv
Olav Iverslien
Redaktør

 Det ble reagert raskt og effektivt etter at takkonstruksjonen på deler av butikken til Coop Prix i Forset ga etter i dag. Full innsats på fjerning av all snøen på taket og Dag Bjørnstad stilte med 6 mann fra firmaet Bygg Øst både som hjelp til å fjerne snøen og til straks å gå i gang med sikringsarbeidet inne.

Nå er taket jekket opp igjen og avstivet med bjelker og dekketstøtter der det gav etter. Det hadde gitt etter over 70 centimeter på det verste.  Utrolig nok var nesten ikke noe av innredning eller varer skadet og det elektriske anlegget var også intakt.

Karl Erik Karlsen fra eiendomsselskapet er utrolig glad for at de fikk løst saken så fort . Det betyr også svært mye for Coop å kunne ha åpen butikk i disse tider da vareforsyning av nødvendige dagligvarer har fått en helt annen viktig betydning grunnet Corona-epidemien. Karlsen retter stor takk til alle som bidrog i redningsaksjonen. Butikken er nå trygg og intakt. Det blir en takreparasjon litt lenger fram i tid men det viktigste nå er at butikken kan holde åpent.

Coop Prix har både post, banktjenester og medisinutlevereing og  har en svært viktig nøkkelrolle som nærbutikk i disse krisetider. Vi puster lettet ut nå og de butikkansatte kan ønske velkommen tilbake til vanlig handel fra i morgen kl. 1200. Godt jobba!

CoopPrixG

Taket jekket opp igjen og butikklokalet klart for kunder

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts