Skip to main content
annonser
Næringsliv
Olav Iverslien
Redaktør

 Den gang, etter 22 år som papiravis, var det et stort skritt for en svært liten organisasjon å ta og flytte alt over på bare data-plattform. Vi hadde hatt nettside som supplement før også men å legge all formidling over digitalt sammen med å etablere en betalingsløsning var et stor overgang.

Hvordan har det så gått?

Ser en på nyhetsformidlingen passerte vi i dag akkurat 500 saker siden oppstart. To år og 220-230 ordinære arbeidsdager/ hverdager så tilsvarer dette ca. en sak om dagen/ 5 i uka. Det synes jeg ikke er så verst. En stor prosentandel av det vi har skrevet om ville aldri kommet i regionavis, lokalradio eller større medier. Jeg påstår at vi i disse to årene har vært Gausdals mest omfattende informasjonskanal.

Det er om både stort og smått, om næringsliv og organisasjonsliv, politikk og enkelt-personer.

Mange ganger har jeg fått spørsmålet « er det noe å skrive om da»? Svaret på det er at det har det aldri vært manko på.

Trafikk

Når det er svært aktuelle saker kan vi være oppe i over 1500 lesere i løpet av et døgn. Det betyr at flere familiemedlemmer kan lese på samme abonnement. Det er positivt. Daglig er ca 4-500 innom nettavisa www.gausdolen.no

Vi er ydmyk over å være denne kanalen ut til folk og målsettingen er å være både troverdig og etterrettelig i det vi driver med.

Jeg vil benytte anledningen til å takke de som er med som digitale lesere. Vi fortsetter en stund til. Det blir for øvrig ingen stor feiring.

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts