Skip to main content
annonser
Næringsliv
Olav Iverslien
Redaktør

Regnværet, som uheldig nok var ganske lokalt på Skei i går kveld, la nok en liten demper på starten av Gausdalsfestivalen, men arrangørene er godt fornøyd med publikumsbesøket på dag en. Det var Gausdalsbandet STAS og Knut A Sørum som varmet opp publikum fra starten, men mest trøkk var det naturlig nok når Bjarne Brønbo og de andre trønderrockerne entret scena i ganske godt regnvær. DDE serverte en del nye låter i oppstarten, men bød sjølsagt også på en ønskekonsert med de mest kjente sangene som RA, RAI, E6, Vinsjan på kaia med flere utover i programmet. Publikum trampet takta foran scena der det var lys og lyd i massevis.

fest 2

Knut Anders Sørum med band

Siste band ut var Get Rythm , et Johnny Cash tribute band, fra Gausdal. Martin Øvestehage & Co hadde publikum i sin hule hånd med klassikerne av den kjente country-artisten. Da stillet nedbøren av også.

fest 3

Humøret på topp tross litt nedbør i lufta

En får konkludere med god stemning tross ikke maksimalt vær på første dag. I kveld drar de i gang igjen fra kl 1800 med Hege Øversveen og Måndag som grupper fra start og deretter Vinking Queen, Loveshack og som avslutning de populæres Staysmann & LAZZ. Ta turen til fjells på det som kanskje blir toppkvelden på festivalen. Lørdag er det foreløpig en litt trist værprognose. Men fest blir det uansett.

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts