Skip to main content
annonser
Næringsliv
Byggestart hos Felleskjøpet Gausdal
Byggestart hos Felleskjøpet Gausdal
Olav Iverslien
Redaktør

 Det har lenge vært planer for utvidelse av butikklokalene til Felleskjøpet i Gausdal. Nå er byggearbeidene i gang og Sigmund Staum som er butikksjef for avdelingene både her i Gausdal. Lillehammer og Øyer ser fram til mere plass og en mer moderne butikk. Vi har vært sprengt på plass i Gausdal lenge sier han. Det er ikke plass til eksponering av varene og kummerlige lagerforhold. Det bygges nå et tilbygg på ca. 300 kvadratmeter framover på plassen samtidig som de gamle lokalene brukes delvis til butikk, lager og personalrom. Det blir en ganske stor overbygd uteplass som blir for utstilling av større artikler. Denne plassen får gitterport slik at det kan låses av etter stengetid. Samtidig med dette utvides også parkeringsplassen ved bygget og det skal settes i stand området rundt hele bygningen som opprinnelig var et stolpelager den gang E-verket holdt til her.

Det er Gausdal Eiendom AS som er utbygger og Felleskjøpet leier lokaler av dem også etter utbyggingen. Når vi spør om ferdigstillelse sier Staum at håpet er å være inne i nye lokaler i mai. Dette blir et stålbygg med sandwich veggelementer så byggetiden er rask. Å få bedre plass ser både han og de ansatte fram til. Butikken i Gausdal går veldig bra med omsetningsøkning hvert år. For 2018 havnet omsetningen på ca. 24 millioner kroner. Landbrukskundene i Gausdal er veldig lojale sier Staum og stadig flere andre kunde oppdager også at vareutvalget i Felleskjøpet er aktuelt både for fôrmidler og artikler til hest og kjæledyr og med et stort utvalg innenfor utstyr til  jakt og friluftsliv.

FKGausdal

Slik blir de nye lokalene til FK Gausdal

Det blir vareeksponering med det nyeste konseptet som er i Felleskjøpet sier Staum og han tror de handlende vil oppleve en moderne butikk med enda bredere sortiment når lokalene står ferdig.

Det er alltid positivt med nysatsingen inne varehandel og spesialbutikker i ei bygd. Vi ønsker Felleskjøpet lykke til med utvidelsen.

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts