Skip to main content
annonser
Næringsliv
Geir Svendsen starter fargehandel i Ringebu
Geir Svendsen starter fargehandel i Ringebu
Olav Iverslien
Redaktør

Lokalene er de samme som det var drevet fargehandel i før. Den butikken måtte gi opp før jul i fjor. Lokalene ligger sentralt til i handelssentrumet Ringebu eller Vålebru som det også heter. Nærmeste naboer er Coop Marked ,Vinmonopolet og Annis Pølsemakeri ligger rett over gata. Det er i lokaler som Coop eier. Vi mener det er en fin plassering av male/interiørbutikk sier Svendsen. Løkalene er på ca. 170 kvadratmeter og vil bli en fullutstyrt Fargerike butikk. Det er ingen slik spesialbutikk fra før i Ringebu.

Svendsen kan fortelle at de nå er i gang med innredning av butikklokalene og har som mål å åpne dørene torsdag 7.juni. Han er i gang med å ansette folk til å drive butikken og er ute etter 2-3 personer som betjening. Vi mener det er marked for en malebutikk i Ringebu sentrum sier han og vi gir det en sjanse. Vi håper også at dette skal generere jobber til vår håndverksavdeling. Vi har fra før mange oppdrag i området både på Venabygdsfjellet, Kvitfjell og nordover til Fron.

Håndverksavdelingen teller nå 10 mann som påtar seg alle slags malejobber, gulvlegging og legging av flis. Disse håndverkerne har nå så å si fullt engasjement på årsbasis bortsett fra litt utvidete ferier jul og påske. Oppdragene er mange og etter en noe sein vår nå er det jobber i kø framover. Selv regner Svendsen med å være med på oppstarten i Ringebu, men målet er at butikken skal være selvgående når innkjøringsperioden er omme. Vi håper dette er en god satsing sier han og vi  har fordelene av at vi kjenner både bransjen og konseptet i kjeden fra før av. Vi ønsker lykke til i nabokommunen.

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts