Skip to main content
annonser
Næringsliv
100 dager som ren nettavis er passert
100 dager som ren nettavis er passert
Olav Iverslien
Redaktør

Etter en klønete første dag på nett med betalingsløsning må jeg si at det meste har gått ganske greit. Vi nærmer oss nå 400 abonnenter, som var det vi hadde håpet på til sommeren i år. Vi har mellom 3 -og 400 innom nettsidene våre hver dag og prøver å gi dem oppdatering av hva som skjer her i bygda så godt vi kan. På den tida vi har vært ren nettavis har vi lagt ut nesten 1 sak om dagen på nettsidene. Det synes jeg ikke er så dårlig.

Å bruke nettet er helt overlegent i forhold til å komme ut med nyheter raskt og effektivt. Det er ingen trykkefrister eller distribusjonsopplegg som skal fungere. Det meste kan skje på direkten. Skjer det noe i Gausdal som skal raskt ut kan vi gi tekst og bilder til våre lesere innen en time etter at hendelsen har skjedd. Der klarer ingen andre nyhetskanaler å slå oss på lokale nyheter. Ingen andre mediekanaler har heller mulighet for å gi så stort innslag av saker fra Gausdal som vi kan med denne løsningen. Dette håper vi enda flere vil sette pris på. Det er plass til MANGE flere abonnenter på Gausdøl’ns nettavis www.gausdolen.no.

Vi skal fortsette å gi leserne nyheter om kultur- og næringsliv, politikk og organisasjonsliv her i bygda. I all beskjedenhet så tror jeg heller ikke så mange kan slå Gausdøl’n på lokalkunnskap og kontaktnett.  Og bygda bruker lokalavisa fortsatt, det er stadig henvendelser om ting som vekker interesse sjøl om vi nå har skiftet fra papir til dataskjerm.

Jeg vil takke de leserne som har blitt med oss og ønske en riktig god sommer. Gausdøl’n tar ikke sommerferie, men noen dager fri innimellom vil bli innvilget.

Takk for følget til våre nettlesere, håper dere fortsatt vil følge oss og at flere slutter seg til!

Olav Iverslien
Olav Iverslien