Skip to main content
annonser
Næringsliv
Taket på denne siden har store innvendige skader
Taket på denne siden har store innvendige skader
Olav Iverslien
Redaktør

Vi treffer representant for eierselskapet, Karl Erik Karlsen,  som kom raskt til stede utenfor lokalene. Dette er en tragedie er hans kommentar. Han er sjeleglad for at ingen ble skadd og at personalet reagerte raskt og riktig. Når de går inn fra andre siden av lokalene er det et trist syn som møter dem. Taket er falt ned på store deler av lokalet. Det ble raskt mobileret mannskaper til å fjerne snøen på begge sider av bygningen. Det som antagelig kan ha noe av skylden for at dette skjedde  er et ganske tjukt islag som ligger nederst mot taktekkingen.  Sett utenfra ser det ikke ut til å være spesielt mye snø.  Det er ikke mer enn et par dager siden jeg så på dette og tenkte at i år trengs ikke takmåking sier Karslen. 

Hva som skjer videre tør han ikke si noen om der og da. Nå må vi konsentrere oss om å berge det som er mulig så ikke større skader skjer sier han. Så må vi nok tenke oss om å prøve å kanskje få til noe provisorisk på en eller annen måte. Jeg har ikke oversikt over det enda sier han.

At dette skjedde nå midt opp i viruskatastrofen der nettopp dagligvarehandelen og nærbutikken er helt vesentlig for forsyninger i lokalmiljøet er bare katastrofalt og trist legger han til. Butikken er fylt opp med varer, det er post/pakkeutlevering og bank i butikk her. En kan bare få lyst til å sette seg ned og gråte er hans kommentar.

Som informasjon til lokalbefolkningen er det at butikken nå er stengt på ubestemt tid. Alt settes inn på at det skal bli kortvarig og at en finner en løsning og raskt får reparert skadene.

For andre huseiere i Forset er det sikkert lurt å ta en ekstra inspeksjon av tak og snøforhold. Særlig på eldre eneboliger med svakere dimensjonering. Snødybden kan lure en og snøen er tung kan de som er i gang med måking på butikk-taket melde om.

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts