Skip to main content
annonser
Næringsliv
Olav Iverslien
Redaktør

På spørsmål om hvordan butikken går svarer Anne Gunn at det er litt opp og ned. Vinteren i år var ikke så sprek, mens mai/juni nå har vært veldig bra. Tidlig sommervær og god temperatur fører til mere interesse for noe nytt i klesvegen og det merker hun.  Det er dameklær Anne Gunn selger  i alle størrelser og til alle aldersgrupper. Jeg har hatt kunder her mellom 14 og 96 år som har handlet sjøl sier hun, men største aldersgruppen er nok damer i alderen 20 år og oppover.

Herreklær? Ikke mye svarer Anne. Jeg har slåbrok og hansker så det går an å redde en liten gave, men ellers er det damekonfeksjon.

Er det vanskelig å konkurrere med de store kleskjedene og netthandel lurer vi på? Det er stor konkurranse og jeg kan ikke ha alt, men det er mange som setter pris på å finne klesplagg her i Gausdal og slippe å reise lenger for å handle. God service prøver jeg også å gi og det setter mange pris på. Her er det alltid god hjelp å få skyter Jane Holoen inn som er på jakt etter en sommerkjole.

annne 2

Jane og Anne Gunn ser på utvalget av kjoler

10 år er ganske lenge med spesialforretning her i Gausdal? Jeg er sta og utholdende sier Anne Gunn med et smil og legger til at hun den dagen vi er innom også feirer 28 års bryllupsdag. Det gjelder og ikke gi opp mener hun.

Virksomheten startet ganske beskjedent på baksida i lokalene til Gausdal Apotek. Der drev hun i 2 år til lokalene ble for små. Så flyttet hun til nabolokalet her på Furulund og var der i 4 år før hun flyttet lenger inn i lokalet til stor butikk der fargehandelen før holdt til. Til Gausdalsdagen nå har hun vært i de lokalene i 4 år.  I butikken finnes det meste i dameklær som pentøy, dagligklær, yttertøy, undertøy og treningstøy. I tillegg har de også et lite utvalg av veker, sko og litt smykker/pynt.  Ti år er et godt bevis på at det er rom for en slik spesialbutikk også her i Gausdal.  Det går rundt sier Anne Gunn , men jeg blir ikke veldig rik av  dette. Pengene mine ligger her i varelageret som jeg prøver å tilpasse smak, sesong og trender i klesmarkedet.

Vi ønsker henne lykke til videre med butikken!

Olav Iverslien
Olav Iverslien