Skip to main content
annonser
Næringsliv
Dekket til fest i tunet på Fjerdum
Dekket til fest i tunet på Fjerdum
Olav Iverslien
Redaktør

Eieren og grunnleggeren av Gausdal Land, Torbjørn Seielstad, ønsket velkommen til gards og var glad for at så mange hadde svart ja til invitasjonen. Det var rekord for bedriftsfest i firmaet og dekket til 250 personer i tunet på Fjerdum.

gl 4

Sjefen ønsket velkommen til gards

Bordsettingen var i byggevareleverandør-stil med isopor til stoler,paller som borstett og OSB- plater til bord. Gjestene fikk beskjed om å være forsiktig med bordplatene for de skulle selges etterpå.DSC 6964

Gjenbruks-oppdekking

Det hadde vært to ønsker for sommerfesten. Her skulle det være ei traktorskuffe fylt med godt drikke og Ola Mo skulle være bartender. Begge ønskene var oppfylt og det manglet ikke på serveringen

gl 3

Ola Mo var kjøgemester

Dugurdsmaten var kål, som seg hør og bør på en storgard i Gausdal. Torbjørn manet til å drikke mye – vatn i den sterke varmen og som tradisjonen var på GLAND-fester være forsiktig med alkoholholdig drikke.

Dagilg leder Audun Løhre holdt «tale for dagen» og tillot seg å spøke litt med gausdølene og deres særegenheter. I den mer seriøse delen av talen berømmet han særlig de som fikk utmerkelser for lang tjeneste i firmaet. Det var 10 personer med 10 års påskjønnelse, 3 med 20 år og to personer, Rune Roen Lillehammeravdelinngen og Arvid Holen Vinstraavdelingen , som fikk Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste. De hadde begge 30 års arbeidstid i firmaet.

gl 2

Arvid Holen og Rune Roen fikk Norges Vels medalje

Så kom turbodamene Solvor og Olga ( Grønn/Sparingen) fra Moavika inn blandt gjestene og tok for seg en del navngitte personer i bedriften. Før dagens liveband, Trang Fødsel, entret escenen og serverte kjente sommerslagere.

gl 5

Bandet Trang Fødsel spilte på hagefesten

Det var riktig god stemning i tunet på Fjerdum da orkesteret forlot plassen i «bedriftens eget helikopter» for nye spilleoppdrag.

gl 6

Noen forlot festen i helikopter, andre tok bussen til byen

I kveld fortsetter feiringen med jubileumsmiddag på Brenneriet i Lillehammer.

80 år er en verdig alder og feiringen sto så absolutt i stil med det.

Olav Iverslien
Olav Iverslien