Skip to main content
annonser
Næringsliv
Olav Iverslien
Redaktør

Klesbutikken til Anne Gunn Heggen kunne markere tiårsjubileum i år. Gjennom disse årene har hun levd en litt omflakkende tilværelse i ulike butikklokaler her på Segalstad bru. Starten var på lageret til Gausdal Apotek før ferden gikk til deler av lokalet på Furulund og senere en utvidelse der. Når Sport 1 skulle flytte inn og disponere hele første etasje der måtte klesbutikken på flyttefot igjen og i løpet av kort tid innredet hun nye lokaler i de tidligere lokalene til Sporten. Nå har hun lokaler over to etasjer i gården til Gudbrandsen ved Gausdalsvegen. Anne Gunn driver manufakturbutikk med dameklær uten kjedetilknytning. Det i seg sjøl er en bragd i disse tider da store kampanjer og nettsalg styrer også denne bransjen i stor grad.

Annes Klær har stort sett damekonfeksjon med litt tilbehør av vesker ,sko og smykker. Av herreklær har hun morgenkåper slik at en liten gave kan ordnes også til menn. Å drive en spesialbutikk ute på bygda er hverken lett eller en stor gullgruve, men Anne Gunn har holdt ut og driver butikken med stor grad av personlig service og godt humør. Pågangsmot mangler ikke og når ting skal ordnes stiller hele familien opp slik som ved ominnredningen av lokalene ved siste flytting. Virksomheten er ikke stor og drives av innehaveren og noe ekstrahjelp til avløsning. Butikken er en viktig del av helheten i handelstilbudet her i handelssentrumet på Segalstad bru.

Sjøl var prisvinneren både veldig overrasket og ikke så lite rørt over å få utmerkelsen. Å bli sett og satt pris på varmer sier Anne Gunn. Og til de av damene som enda ikke er klare med festantrekket til jul; stikk innom Annes Klør her er det plagg og finne for alle aldersgrupper. Vi gratulerer med prisen og tror mange synes den var vel fortjent.

Det var ordfører Anette Musdalslien sammen med leder i Gausdal Næringsforum Ole Volehaugen som overrakte prisen på en juletilstelning i regi av Gausdal Næringsforum fredag.

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts