Skip to main content
annonser
Kultur og sport
Skeikampen- utsikt fra Kjoslia
Skeikampen- utsikt fra Kjoslia
Olav Iverslien
Redaktør

Det er solgt over 800 deltagerkort denne sesongen og av de 11 utvalgte toppene er det 5 av dem som har mer enn 2000 besøkende. Dette viser at Topptrimmen får gausdølene ut på tur. Det har vært stor trafikk både i Nordfjellet og Vestfjellet/Langsua denne sommeren. I år har det også vært et samarbeid med Bedriftsidretten i Oppland og laget en «Ti på topp APP» Her er det turbeskrivelse/ kart lagt inn i en app som kan lastes ned på telefonen og brukes under turen. Det er 100 turgåere som har kjøpt denne løsningen, og her er det uttrekkspremie til alle som har vært på 7 topper eller flere. Det trekkes også ut en vinner som kåres til Årets Turgåer og en som får pris for Årets Bilde fra de som har tatt turbilde denne sesongen.

Topptrimmen har også uttrekkspremier i de forskjellige gruppene. For de som har gått alle 11 toppene , 10 topper og Topptrimmen light. I tillegg premieres Svein Waalen med Innsatsprisen etter å ha syklet til alle startpunkt for toppturene. Kjell Magne Holelien er årets hjelper for tilrettelegging av Ti på topp- appen og utskifting av gjestebøker på toppene. Familieprisen går til familien Hjelseth og Kari Avlund får seniorprisen. Alt dette skjer på premieutdelingen som foregår på Gausdal Arena/Biblioteket nå torsdag 14.11 kl. 18.30.

Der får også tur-generalen sjøl, Johs Harviken, utdelt Ildsjelprisen som han ble vinner av tidligere i år. Det blir også dansere som underholdningsinnslag der.

Så er det skisesong og om et halvt års tid har nok Topptrimmen, som er et samarbeidsprosjekt mellom Gausdal Idrettslag og Naturvernforbundet i Gausdal , nye topper klare til sommeren 2020.

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts