Skip to main content
annonser
Kultur og sport
Ingrid Skullerud,Karoline og Marianne Træthaug var storfornøyde på åpningsdagen
Ingrid Skullerud,Karoline og Marianne Træthaug var storfornøyde på åpningsdagen
Olav Iverslien
Redaktør

Etter 11 uker med intenst dugnadsarbeid og over 400 timer frivillig arbeid og mange gaver fra næringsliv og private kunne den nye kafeen åpne nå lørdag. Kafeen drives av Kjørkja i Gausdal og det er Diakon Marianne Træthaug og menighetsarbeider Ingrid Skullerud som skal stå for driften. Kafeen skal være et uformelt møtested for folk i alle aldre fra 1 til 105 år som Marianne utrykte det. Nå i starten blir det åpent mandager, onsdager og torsdager fra 11-16 og hver siste lørdag i måneden. Mulig noe endrede åpningstider før og i jula. Det er en kafe som driftes på «non profit» med rimelige priser og enkel servering. Det skal være en møteplass for hygge og samtaler. Menyen er kaffe i ulike varianter. Driverne er utdannet som baristaer og kan by på alle kaffe-varianter fra proft kaffebarutstyr. Ellers blir det andre drikker som kakao, gløgg, mineralvann og enkelt biteti som vaffel, kringle, brownies. Etter hvert noen enkle lunsjretter med påsmurt mat.

Både kirke og kommune var med på åpningen ved prost Anita Dalehaven og ordfører Anette Musdalslien. Prosten roste tiltaket og mente dette med å ha tid for samvær og ettertanke var et stort behov i dagens samfun, Hun poengterte også dette med å ha tid til fritid og håpet stedet ville fylle en viktig funksjon i bygda.

Ordføreren var rørt over all entusiasme og positivitet som dette tiltaket hadde generert og ønsket driverne riktig lykke til med overrekkelse av blomster og et brettspill fra kommunen.

tid 1Den nye kaffeen høytidelig åpnet av prost og ordfører

 

Lokalene hadde blitt riktig fine etter oppussingen, Med egnede møbler og kunst som prydet veggene. Ingrid Skullerud hadde skrevet en fin åpningssang som ble flott framført av buktalerdukken Karoline. De mange gjestene fikk etter hvert både prøvd stolene og smakt på kaffen. Det så ut til at alle hygget seg og var glade for det nye tilbudet som du kan teste ut allerede på mandag.

Olav Iverslien
Olav Iverslien