Skip to main content
annonser
Kultur og sport
Olav Iverslien
Redaktør

 Isbjørnkøpp er årlig oppstartsturnering for jenter og gutter 7-9 år arrangert i Gausdalhallen og Gausdal Arena.

Det er Håndballforbundet Region Innlandet som er arrangør, med Gausdal håndballklubb som teknisk arrangør. Turneringen spilles over to dager, med en dag i Oppland og en dag i Hedmark der alle lag har en spilledag.

Det var 41 lag påmeldt på dagen i Gausdal og hele 81 kamper ble gjennomført. Totalt ble det arrangert 187 kamper i Isbjørnkøpp 2019. Mange framtidige håndballstjerner hadde sin debut denne dagen og lagene kom fra hele Oppland, mens hedmarkingene hadde sin dag på Hamar søndag.

«Arrangementet gikk strålende», forteller leder i Gausdal håndballklubb, Anita Storsveen. «Vi har hatt om lag 250 fornøyde spillere, i tillegg til trenere og foreldre i hallen her i dag, og har fått mange gode tilbakemeldinger.  Hun vil samtidig rose alle som har stilt opp på dugnad, både i planleggingsfasen og i gjennomføringen på selve dagen. Vi er heldige som har to hallflater under samme tak, og gode fasiliteter gjør det selvsagt lettere å ta på seg slike arrangement.» Merethe Kjellberg i Region Innlandet legger til at også de er storfornøyde med arrangør og gjennomføringen av Isbjørnkøpp 2019.

received 511921872724139

God stemning på Gausdal Arena

Refr. Gina Brumoen , Sportslig leder GHK

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts