Skip to main content
annonser
Kultur og sport
Denne gjengen er  snart klar med god underholdning
Denne gjengen er snart klar med god underholdning
Olav Iverslien
Redaktør

Vi får en prat med revysjef og superveteran i miljøet, Lene Grønn, mellom sanger og sketsjer som det terpes på rundt oss. Vi er klare lover hun, det blir lett-skrasla og artigt, ingen raud tråd , mye tull lover hun. Litt multimedia som de siste revyene med noen videoinnslag og lett blanding med sangnummer og sketsjer. Ensembelet er også en god blanding av erfarne skuespillere som hun sjøl, Tove, Roar, Olav og Espen for å nevne noen, men også flinke nye talenter. Det er veldig positivt å få inn nye folk sier Lene.

Men hun avslører nå en viss tråd likevel ved at hun forteller at revyen skal gjøre tilhøreren litt stolte, av bygda sjølsagt, noen innslag kan gi litt ettertanke og vi håper at innslagene skal bli en «snakkis» for de som har vært og sett forestillingen. Slik har det ofte vært tidligere både med replikker og talemåter som har gått igjen i tida etter revyen. Så blir det flott musikk arrangert av Gøran Sæther, videoinnslag signert Odd Arne Holslien og fine kostymer, profesjonell lyd og lys. Detta blir bra lover Lene

Forestillingen er non stop i halvannen time, Ingen pauser bare at folk får skrasla ut når det er nødvendig. Er det noe som får en skarp satire mot seg lurer vi på? Lene drar på det, nei nei er svaret, men nåen kain vel dra kjeinsel på nåen kanskje legger hun til litt lurt.

Amatørteateret er litt seint ute denne høsten, men det beror på at salen ikke var ledig før. Men nå er det overmodent og fullt trøkk i 14 dager sier Lene. Det er vel totalt rundt 25 personer i sving både på og bak scena og øvelser hver kveld fram til premieren fredag 15 november. Revyen spilles i 6 forestillinger. Søndag, mandag, onsdag, torsdag og fredag etter premieren. Og folk må kjøpe billetter sier Lene. Forhåndssalget er stort, og det er ingen bløff for å hause opp interessen. Revyen har tilskuere både fra Lillehammer og oppover i dalen, men sjølsagt mest fra bygda. Nerver lurer vi på? Overhodet itte svarer Lene, men kom at neste fredag så ska du få sjå ein gjeng med nervebunter før startsignalet går. Men slik skal det være, ingen nerver ingen maks innsats sier Lene. Velkome på revy hilser gjengen!

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts