Skip to main content
annonser
Kultur og sport
Richard selbekk-Hansen mottok idrettsstipend
Richard selbekk-Hansen mottok idrettsstipend
Olav Iverslien
Redaktør

Gausdal kommune deler ut idrettsstipend som en pengegave til utøvere med gode plasseringer i nasjonale elle internasjonale konkurranser. Denne gang var det 5 idrettsutøvere som var kvalifisert til det. Men mange av dem er opptatt med treningssamlinger og skolegang på denne tid av året så det var bare Richard- Selbekk-Hansen som kunne møte opp. Han Fikk en sjekk på 3.000 for 2. plass hopp og lag-gull i Hovedlandsrennet.

De andre fire er Emil Ottesen for 2.plass i lagsprint og 3. plass 10 km i junior NM. Andreas Ottsesen for 2.plass kombinert 5 km og kombicross, 3.plass hopp og lag-gull i Hovedlandsrennet. Tea Øihaugen for 3. plass i kombinert lagsprint NM og til slutt Mattis Stenshagen for seier i Scandinavisk Cup. For prestasjoner i internasjonale mesterskap er pengegaven 5.000. Stenshagen er nå på rekruttlandslaget. Ordføreren gratulerte med gode prestasjoner og ønsket lykke til videre for alle utøverne.

På avslutningsmiddagen til det kommunestyret som nå går av ble det også «premiering». Kommunenes sentralforbund, KS har utmerkelse til folkevalgte og tilsatte som har utført en fortjenestefull innsats i kommuner og fylkeskommuner. For politikere kan hedersmerke gis etter en funksjonstid på 24 år.

Tre politikere i sittende kommunestyre hadde oppnådd dette. Jan Erik Kristiiansen Ap, 32 år i Kommunestyre, 12 av dem i Formannskap og leder i Planutvalget i 16 år.

Jens Nikolai Høistad også 32 år i kommunestyre, 12 i Formannskap og 4 år som varaordfører og Olav Olstad V, 24 år i kommunestyret, ordfører i 6 år, varaordfører i 4 år og leder av Fjellstyret i 8 år. Ordfører Hans O Høistad takket alle tre for innsatsen. Vi kan nevne at både Høistad og Kristiansen fortsetter i det nye kommunestyret så alt tyder på at de kan oppnå 36 år i Gausdalspolitikken. Imponerende utholdenhet må en i allefall si det er. Det er lov å undres over hvordan de finner motivasjonen til å fortsette vider?

6249814 4552908

Tre karer med lang fartstid i politikken

 

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts