Skip to main content
annonser
Kultur og sport
Johs Harviken t.v her sammen med andre entusiaster for kart og stier
Johs Harviken t.v her sammen med andre entusiaster for kart og stier
Olav Iverslien
Redaktør

Snakk om skiløyper, turløyper, merking av stier rydding av råk, preparering av ski-spor nede i bygda, drift av løypemaskin eller Topptrimmen  så dukker fort navnet til Johs Harviken opp. Han har en finger med i det meste som gjelder tilrettelegging for friluftsliv og folkehelse her i bygda. Johs er en beskjeden og stillferdig kar. Han er tidligere skolemann og var også som lærer og rektor ivrig med å tilrettelegge for fysisk aktivitet i skolehverdagen. Som pensjonist arbeider han utrettelig for utvikling av sti og løypenettet i hele Gausdal og når våren kommer er han og samarbeidspartnere klare med nye poster for Topptrimmen som bare blir en mer og mer populær trimaktivitet her i Gausdal.

Vi gratulerer så mye med prisen, den er vel fortjent. Kjenner vi Johs rett så kommer han ikke til å legge ned arbeidet etter dette. Det er slike ildsjeler som skaper verdier og hverdagsgleder for mange mange andre så noe bedre valg til prisen var ikke lett å finne!

Prisen består av et diplom og en pengegave på 10.000 kroner og vil bli utdelt ved en senere anledning. Harviken er den andre i rekken som får prisen, fjorårets pris fikk Arnhild Vik.

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts