Skip to main content
annonser
Kultur og sport
Olav Iverslien
Redaktør

Bjørnsen er selv en ivrig maler og har hvert år en stor samling akvareller som er til salgs i sommergalleriet.  Han var glad for at ordfører Anette Musdalslien videreførte tradisjonen med åpning som ny i denne jobben. Hun på sin side kvitterte med at slike sommeropplevelser ved veien trodde hun ville være kjærkomne avbrekk på turen nå når folk er oppfordret til å feriere i eget land og distrikt. Ordføreren avsluttet med å lese diktet Junikveld av Hans Børli og det passet fint på den varme sommerdagen.

Ordføreren foretok den offisielle åpningen

Underholdningen sto snager og gitarist Ole Gunnar Ihrstad for. Han framførte både egne melodier og tekster i fine kjærlighetssanger samt låter av hans mange forbilder innen danseband-sjangeren og rock. Ole Gunnar er en utmerket tolker av både Vikingarna, Ole Ivars og Elvis sine kjente poplåter.

Ole Gunnar Ihrstad bidro med fin sang og musikk

Årets gjesteutstiller i Galleri Rusten er Tove Forrestad som bor på Lillehammer. Hun har arbeider innen malerier og keramikk og hadde mange fine arbeider i det innerst rommet i galleriet. Det møtte 30-40 stykker på åpningen og de fikk komme inn og se på bilder og keramikk på trygg Koronaavstand.  

Tove Forrestad er årets gjesteutstiller

Galleriet er åpent alle dager unntatt mandager ut juli måned. Arbeidene som vises er til salgs.

Olav Iverslien
Olav Iverslien