Skip to main content
annonser
Kultur og sport
Olav Iverslien
Redaktør

Det er en lang tradisjon med at Lionsklubben hver vår inviterer til eldrefest og da kommer 80-100 personer til servering, underholdning og hyggelig samvær. Arrangementet veksler mellombygdhusene i Østre og Vestre. Menyen er ganske fast, rømmegrøt og spekemat, kaffe og kringle. Karene i Lions er servitører, står i oppvasken og koker kaffe til gjestene. Det var rundt 20 av dem i sving på Bygdhuset søndag og mellom 80 og 90 gjester ved bordene i salen.

Årets tulipan

Det er også blitt tradisjon at Lions deler ute en påskjønnelse til en person eller organisasjon som har utmerket seg positivt i bygda. Årets tulipan er en bukett tulipaner med vase og blomstene er også knyttet til tulipanaksjonen som Lions har årlig til inntekt for ungdomsarbeid.

Prisen i år ble tildelt Marianne Torp Træthaug. Hun er til daglig diakon ved kirkekontoret i Gausdal. Hun fikk prisen for sitt gode arbeid inn mot barne- og ungdomskullene i bygda. Marianne gir bistand godt utover det som kan forventes når det oppstår vanskelige situasjoner sto det i begrunnelsen. Prisvinneren sjøl satte stor pris på påskjønnelsen og koste seg sammen med de andre i salen på festen.

 

lion2

Anders Bjørge sammen med prisvinneren Marianne Torp Træthaug

Det var også underholdning med musikk og allsang. Jan Kåre Kalløkken sto for musikken. Åre-salget gikk som vanlig strykende og det var riktig god stemning under trekningen.

Vi torr de eldre setter pris på dette sa presidenten i Lions ,Anders Bjørge. God mat og god stemning håper vi er et positivt avbrekk i hverdagen for de som deltar. Med stor påmelding hvert år tyder på at dette er et populært og godt tiltak i lokalmiljøet!

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts