Skip to main content
annonser
Kultur og sport
Låverock 2018 i fint sommervær
Låverock 2018 i fint sommervær
Olav Iverslien
Redaktør

Årets festival er altså den 8 i rekken og det var god tilstrømning av folk til konsertområdet oppe i skogen på baksia i Auggedalen. Musikken startet ganske tidlig på ettermiddagen og det var 5 band på spillelista. Gjengangere som Trio Grande og Black Ice var der og bandet Gills Wrecking Ball fra Gjøvikkanten gjorde seg klar på scena da Gausdøl’n var på besøk.

rock2

Kenneth Melbø med sin 8 rockefestival

AC/DC tribute-bandet Black Ice har spilt på alle festivalene her. I år har de blitt landskjent gjennom TV-programmet Norske Talenter. De vant ikke, men fikk mye oppmerksomhet, noe som har resultert i veldig mange spillejobber i helgene utover sommeren og til langt på høsten. Festival- general Melbø spiller også i dette bandet og han bekrefter at interessen for bandet har fått en kraftig oppsving i det siste.

Det er mye som skal rigges for en slik festival. Lyd , lys, servering mm. Det er bygget en stor Gapahuk øverst i festivalområdet med gode sitteplasser. Ellers er det en del «faste plasser» rundt om i amfiet. Kveldens vær var det aller beste og utepublikummet så ut til å ha det helt fortreffelig. Musikken spiler til kl 01-02 i natt og det er satt opp buss fra vegen og ned til Lillehammer. Så det er enda sjanse til å oppleve rock i naturen i Vestre Gausdal.

rock 3

Det er plass til flere på Låverock i Dalslia

 

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts