Skip to main content
annonser
Kultur og sport
Olav Iverslien
Redaktør

Det er Elisabeth Akselberg som er Arnhilds gjest denne kvelden. Akselberg er også pianist og bor og virker i London. Hun har opptrådt sammen med Arnhild Vik også tidligere. Det er firehendig klaverstykker som står på programmet og det spilles både på ett og to pianoer/flygel.

Stykkene er kjente klassiske verker som alle er arrangert for firehendig spill. Det er komponister som Brahms, Piazzolla, Poulenc og andre som står på programmet.

Gausdøl’n besøkte damene på en øvingshelg hjemme hos Arnhild i Bødal. Det var ingen ting å si på synkroniseringen eller samklangen så vidt vi kunne bedømme. Begge pianistene innrømte at det kunne bli litt utfordrende og trangt når de spiller på ett instrument, men rutine og at de er gode venner løser som regel dette greit. En må bestemme hvem som skal snu notearkene sier Arnhild ellers er det bare å ta hensyn og følge sin stemme.

Som nevnt i innledningen markerer Kultursuppelørdager 5 års jubileum nå. Antall konserter i året har variert noe opp gjennom årene men Arnhild bekrefter at hun ser for seg å fortsette med dette kanskje 2-3 konserter i halvåret. Siden det er jubileum og snart jul kan det vel hende det kommer noen overraskelser underveis i konserten også? Møt opp så får du høre og se!Ksup 5

Øving til konsert, det låt riktig bra!

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts