Skip to main content
annonser
Kultur og sport
Olav Iverslien
Redaktør

 Det var fint vær, blåføre og mange deltakere når skistadion hadde sitt første offisielle skirenn. Rundt 260 deltakere og svært mange i de yngre klassene da både GD-cup fra 10 års klassen og Mosetertoppen Cup fra 16 år var innlagt i rennet.

Fullt med ledsagere, foreldre, arrangører og tilskuere på stadion denne dagen. Det ble også en fin oppstart av jubileumsåret for en av arrangørklubbene, Follebu Skiklubb. De feirer 100 år nå i 2020 og bedre start på jubileet kunne vi ikke fått sa lederen for rennet og klubben Tormod Bjerke da vi traff han i målområdet. Klubben holder nå på med en jubileumsberetning ført i pennen av Tormod Lien og selve jubileet vil bli markert høytidelig og feiret til høsten.

ski2

Strålende fornøyd skileder på Skei

Så vidt vi kunne se ble arrangementet prikkfritt gjennomført. Her var alt som skulle til med god speakertjeneste, elektronisk tidtaking, salgskiosker og bare fornøyde publikummere. Vel blåst med en fin start på Skeikampen Skiarena! Nå venter videre utbygging av stadion med et stadionbygg som skal huse tidtakerbu og garderober. Tomta er alt planert. Det pågår også arbeid med å ferdigstille skiskytter-arenaen med standplass for løperne. Løypene var perfekte denne dagen ,som vanlig på Skeikampen. Føret likeså. Kunne ikke blitt bedre!

ski3

Mange håpefulle unge skitalenter til start i Gausdalsrennet

 

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts