Skip to main content
annonser
Kultur og sport
Olav Iverslien
Redaktør

Det er Pål Owe Tandsæther som dirigerer dette sammenslåtte korpset fra Vestre og Follebu nå. Som i andre musikkorps er det en del frafall i rekkene etter hvert, men Tandsæther har veldig stort fokus på rekruttering og dirigerer også aspirantene og det som nå er et skolekorps. Disse ungdommene fikk stor oppmerksomhet også på julekonserten og hadde både egne innslag og solopartier sammen med hovedkorpset.

Julekonserter er tradisjoner og denne sviktet heller ikke med musikkvalget. Julemelodiene kom som perler på en snor med Det lyser i stille grender, Himmel på jord, En stjerne skinner i natt og Nordnorsk julesalme for å nevne noen. Galde jul i flere varianter og selvfølgelig Deilig er jorden som skolekorpset framførte instrumentalt og også avsluttet konserten med sang fra publikum.

Dirigenten tok også med seg klarinetten og spilte sammen med aspirantene i den tradisjonsrike sangen På låven sitter nissen.

vgm2

Foruten de obligatoriske julemelodiene var det også et jule-potpurri signert Irving Berlin, verket Christmas fantasi av Jan de Haan og den vare tonene fra Ved Nesland kyrkje der Dag Sveen var solist på saksofon.

vgm3

Godt besøkt konsert og god julestemning!

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts