Skip to main content
annonser
Kultur og sport
Olav Iverslien
Redaktør

Husflidsmessa har funnet sin form på barneskolen i Follebu etter at Aulestad ikke var aktuelt lenger. Her bruker de gymsalen og galleriet over og kantina ved inngangen er messe-kafe.

Inne i lokalet finner du det meste av husflidsprodukter i alle varianter, strikk og søm nisser og andre pyntegjenstander. Det er håndverksprodukter i tre og andre materielaer og bøker å få kjøpt. De som solgte bakst enten det var julekaker eller lefse og flatbrød hadde lange køer foran salgsbordene. På galleriet over kafeen hadde Qiltelaget egen utstilling og salg. Det var også et husflidsverksted for unge i formingssalen like ved.

En kan bare bli imponert over all kreativitet og håndverksmessig flid og kunnskap som ligger bak alt som var utstilt. Det du ikke finner her som gave eller nytte-ting har du antagelig ikke bruk for.

Denne helga er det Julemesse også på Stav og videre oppover dalen. Aulestad har åpent for Jul på Aulestad og neste helg er det messer både i Olstadgrenda og på Maihaugen for å nevne noe. Mye fint å sjå og velge i for de som er i tvil om gavekjøp til jul.

Husflidsmessa i Gausdal holder åpent også i morgen så ta gjerne turen til Follebu Skole.H2

Fine nisser i alle størelser, Jenny Mikkelsen

H5

Bakkeli-jentene solgte treprodukter som bestefaren Jens Hjelmstad hadde laget

H3

 

Rikt utvalg av Quilte-ting

H4

Pynt i alle varianter, Tone og Sølvi Bårdseng

DSC 0039

Julebakst, Anne Nørsteng

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts