Skip to main content
annonser
Kultur og sport
Olav Iverslien
Redaktør

Det var påmeldt ca. 130 skyttere/jegere som konkurrerte på jordet nedenfor vegen ved skytebanen i Auggedal nå søndag. Dette er omtrent samme deltagerantall som har vært vanlig på Jegerkarusellene siste årene. Jegerne skyter på 3 standplasser med stående, kne og liggende skyting. Det er to figurer og hold på hver standplass og skytes i alt 30 skudd.

jeger 2

Det skytes på dyrefigurer

Fint vær i går med litt vind. men det ble levert mye god skyting. Hensikten med Jegerkarusellen er å gi jegerne litt skytetrening nå midtvinters gjennom en uhøytidelig konkurranse. Jaktlag er særlig oppfordret til å melde seg på. Skytterne får anvist skytetid og derved blir konkurransen smidig avviket uten for mye køer. Kaffeen på Skytterhuset var åpen og det ble tid til en kaffekopp og lit jaktprat for de frammøtte.  Det er jegere fra Sør Gudbrandsdal, Mjøsområdet , lenger nord i Gudbrandsdalen og fra Vest-Oppland som deltar på Jegerkarusellen.

jeger 3

Eget opplegg for rekruttskyting

 

Rundt 10 rekrutter var også med på feltskytingen. Det foregikk ved skivene på 100 meterbana og var med kyndig instruktør.  Det neste arrangementet i Jegerkarusellen er på Borgemoen i Olstad 24. april og siste stevne er i Frøysedalen 7. april. Jegerkarusellen har et rikholdig premiebord der det er uttrekkspremier. Premieutdelingen skjer på Forset Grendahus 26. april. Det er fortsattmulig å melde seg på de neste konkurransedagene.

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts