Skip to main content
annonser
Kultur og sport
Galleri Rusten, Olstad er åpent
Galleri Rusten, Olstad er åpent
Olav Iverslien
Redaktør

Det er 13 året i år Bjørnsen åpner galleriet sitt for sommerutstilling i det lille uthuset på bruket Rusten i Olstadgrenda. Det har vært både storslåtte åpninger med sang og musikk og gjesteutstillere i galleriet opp gjennom årene. I år stiller Bjørnsen ut sine egne arbeider som er akvareller med mye natur-motiver. Nytt av året er at det er med mange småmotiver til en hyggelig pris og lett å ta med seg for de som besøker utstillingen. Maleriene selges fra veggen gjennom sommeren.

Rusten 3

Små fine bilder til salgs

11.august blir det ny vise- og lyrikk-kveld forteller Bjørnsen. Da blir det besøk av Danseduoen EKKO, Christine Kamfjord, Ole Gunnar Ihrstad , Finn Lund og Ola Fjeldet.

Bjørnsen bidro også med litt lyrikk på åpningen og framførte tekster av Hans Børli som har dikterjubileum i år og også fine dikt skrevet av faren Jørgen Bjørnsen. Galleriet er åpent 12-17 unntatt mandager, med en pause fra 23. juli til 9. august.

Rusten 2

Jan Olav Bjørnsen deklamerte dikt under åpningen

Lenger ut i juli åpner Galleri Skomakerstuen lenger opp i Olstadgrenda. Det er ikke verst at grenda kan by på to gallerier innen en kort radius langs det som heter Bjørnsonveien.

Olav Iverslien
Olav Iverslien