Skip to main content
annonser
Kultur og sport
Olav Iverslien
Redaktør

Det var Anette Ludahl som representerte Gjensidigestiftelsen og stilte med striesekk og nisselue som overraskelse hos Gausdal Friidrett. De hadde søkt om midler fra Gjensidigestiftelsen til å anlegge ei terrengløype med utgangspunkt fra idrettsanleggene på Linflåa. Løypa sal brukes til oppvarming, løp , turgåing og trening i terrenget på barmark og etter hvert kunne settes skispor til på vinteren. Idag foregår oppvarming langs vegene i området og ei slik løype utenom trafikken blir både sikrere og mer variert. Løypa vil selvfølgelig være tilgjengelig for almeheten.

Trenerne Knut Houm og Hans Fjerdrumsmoen ble både svært overasket og glade for julegava. De hadde ikke regnet med å nå opp i den store søkermassen til Stiftelsen. Men dette var et kjærkomment bidrag og gjør at de nå kan gå i gang med planering av traseen til sommeren. Ludahl fortalte at Gjensidigestiftelsen hadde lagt vekt på at prosjektet ville føre til økt aktivitet og være tilgjengelig for alle som ville bruke den. Stiftelsen har delt ut en sum på nærmere 7 millioner til prosjekter i Oppland fordelt på 33 prosjekter. I alt har Gjensidigestiftelsen delt ut ca. 235 millioner til gode tiltak rundt om i landet i år.

Ludahl berømmet Friidrettsgruppa for god innsats og en godt begrunnet søknad og ønsket lykke til med prosjektet. Friidretten på sin side takket hjertelig for gaven og sa at dette var den beste gava de kunne fått.

 

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts