Skip to main content
annonser
Kultur og sport
Styret i Gausdal BU arrangerte Quiz-kveld
Styret i Gausdal BU arrangerte Quiz-kveld
Olav Iverslien
Redaktør

Gausdal BU er et aktivt lag og et av de lagene i NBU med flest medlemmer, ca. 300 ungdommer. Quiz er en ny aktivitet og rundt 30 ungdommer inklusive noen «litt eldre unge» hadde møtt opp på Quiz-kvelden på KAV. For Bondelaget var også invitert og kvelden var vel også i utgangspunktet åpen for alle som ville.

Quiz-general var Erik Stubberud som sto for arrangementet sammen med de andre i styret for Gausdal BU. Det var i alt 40 spørsmål som ble ledsaget av litt musikk og mye prat rundt bordene. En ganske uformell konkurranse der de fleste spørsmålene hadde lokal tilknytning. Seniorlaget gikk av med seieren. Det kan kanskje skyldes at flere av spørsmålene var av nyere historisk art, slik at de voksne hadde selvopplevde erfaringer om både årstall og hendelser?

Stubberud så ikke bort fra at en slik kveld kunne gjentas, for eksempel til høsten. Det var god stemning blant de unge. For BU- ungdommen er det nok Landsstevnet som gjelder nå på sommeren. Årets stevne avholdes på Kalnes i Østfold og starter 17. juli. Vi regner med at det blir en solid delegasjon fra Gausdal der.

 

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts