Skip to main content
annonser
Kultur og sport
Fine lyse loklaer på kafeen
Fine lyse loklaer på kafeen
Olav Iverslien
Redaktør

 Leder i styret for Bygdahuset ,Lars Taraldhagen, kunne vise fram en riktig lys og fin kafe . Det er gjort oppussing med maling av vegger , nytt gulv og maling av dører vinduer samt oppussing av bord og inventar. Vi har nok hatt over 300 dugnadstimer her forteller han.

Men så har det og blitt riktig fint og mange var innom på åpen dag. I tillegg til kafeen er det også satt i stand et nytt møterom på første etasjeplan. Her er det plass til 12-15 personer. Østre Gausdal Bygdahus har 50 års jubileum i år. Det vil bli markert med en festlig sammenkomst til høsten

. Å drifte et Bygdahus krever at det er en del arrangementer og ikke minst at folk møter opp på de som skjer. Bygdhuset i Østre kan arrangere møter, fester, kulturarrangement og ulike selskaper.

I festsalen kan en dekker til 100-150 personer og der er det stor scene og musikkanlegg. I kafeen er det plass til 30-40mpersoner og det er tilhørende kjøkken, kjølerom og nødvendig kjøkkenutstyr og service.

Styret er ansvarlig for utleie, drift og vaktmestertjenester. De som var tilstede fra styret var godt fornøyd med nysatsingen. På bildet ser vi : Jon Sjurud, Tove Anita Volden, Kent Are Engjom , Anne Leine, Lars Taraldhagen, Jon Pighaug og Karin Løvseth

øg2

 

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts