Skip to main content
annonser
Kultur og sport
Olav Iverslien
Redaktør

Vi ble møtt av smektende Bozanova-rytmer når vi ankom Forset Grendahus. Her var salen helt full med ivrige godt voksne dansere. Instruktør på dansegolvet var Ragnar Spiten. Han har årelang erfaring med å lede og instruere i alle slags danseformer.

Her var dansere fra Ringebu i sør til Lillehammer, Brøttum og Biri i sør. Seniordansen i Gausdal hadde invitert til dansetreff og påmeldinga var svært bra. I alt 80-90 dansere var i sving og det var lagt opp til både dans og hygge.

 

 

senior 2

Leder i Gausdal Seniordans, Anna Frøyse, sammen med instruktør Ragnar Spiten

Det kunne Anna Frøyse, som er leder og primus motor i den lokale Seniordans-foreninga, fortelle. Etter ei god danse-økt var det servert kål til alle deltakerne og etter maten var de i gang igjen med nye danser som skulle avbrytes med ei god kaffepause før siste økt på golvet fant sted. Arrangementet varte fra 5 på ettermiddagen til kl. 9 om kvelden

Anna Frøyse er veldig entusiastisk for dansen. Å røre på seg er veldig viktig i eldre år mener hun, og å bevege seg etter musikk gjør godt både på kroppen og humøret.

Lokalforeningen, Gausdal  Seniordans, har 14-15 medlemmer men det er plass til mange flere. De møtes til dansetrening hver tirsdag på Gausdal Arena. Her er ingen aldersgrense, det er bare å møte opp og delta. Danse-stegene lærer du etter hvert og det sosiale samværet og humøret får du som ekstra bonus. Det arrangeres slike samlinger /dansekvelder med jevne mellomrom , Anna Frøyse synes det var flott at så mange tok turen til Gausdal og trodde alle hadde en fin kveld på dansegolvet.

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts