Skip to main content
annonser
Kultur og sport
Olav Iverslien
Redaktør

Konserten varierte fra de vareste julekoraller til rok’n- roll toner. Inne blant dette var det en lang «stafett» med pianister som spilte to og firehendig, gitarister i flere sjangre, fiolinspillere, messingblåsere, slagverkgrupper og et stort antall sangfugler i alle aldre.

Og jul var det helt tydelig både i kostymer og valg av melodier og tekster. Glade jul i flere versjoner, julesanger fra nissekor, en flott instrumental versjon av Nord Norsk Julesalme , Nå tennes tusen julelys og Elvis sin Blue Blue Christamas for å nevne noe. Gitarelevene spilte både akustisk og i band-sammenheng og alt ble profesjonelt akkompagnert av Arnhild Vik og kulturskolelærer Andreas Hamre på gitar og bass.

Det er nye lærere i Kulturskolen på slagverk og fiolin. De virket til å ha full kontroll på sine flinke elever. En av veteranene som elev i Kulturskole , Ronja Østensen, fikk utmerkelse for lang og tro tjeneste. Ronja er i videre studier innen sang og musikk og hun bidro også med flere innslag på konserten.

Alt ble trygt loset gjennom av kulturskolerektor Gjertrud Strømme godt hjulpet av kveldens konferansier Roar med glimt i øyet og god sangstemme. Det er en imponerende logistikk som kreves med så mange aktører og så mange ulike instrumentgrupper. Lyd og lys som vanlig profesjonelt styrt.

Denne konserten ble streamet på nettet og kan sess der i etterkant. Det samme var det med danseforestillingen forrige uke. Konserten hadde som vanlig fullt hus med foreldre og foresatte. Julestemningen ble godt plassert gjennom programmet.

kk1

Filoingruppe med lærer Dmytro Kozar

kk2

Nordnorsk julesalme framført instrumentalt

kk3

Stort og kraftfullt nissekor

kk4

Messingblåsere med perfekte toner

kk6

Slagverkgruppe med lærer Lage Myhrberget

kk5

Sangduo, Ingvild og Ronja

Olav Iverslien
Olav Iverslien
Cron Job Starts