Skip to main content

For å få full glede av nettavisa Gausdøl'n må du være abonnent.

Brukernavn og passord

Som abonnent logger du inn ved hjelp av brukernavn og passord som du får tilsendt på e-post. Hvis du har glemt passordet, klikker du på lenken «Glemt passord» for å få nytt passord tilsendt på e-post. Et abonnement er knyttet opp mot en e-postadresse.

Min Side

Når du er logget inn, kan du administrere ditt abonnement via «Min side».
Der finner du all informasjon om ditt abonnent, varighet, hvordan du fornyer abonnementet osv. Innlogging til min side ligger alltid nederst på siden, til høyre.

Administrer enheter

Hvert abonnement på nettavisa Gausdøl'n tillater pålogging på fem ulike enheter (datamaskin, nettbrett, smart-telefon).
Via inken «Mine enheter» nederst på sida  kan du se hvilke enheter som til enhver tid er pålogget. 
Her kan du også deaktivere enheter om det er for mange aktive. Det gjør du ved å klikke på den røde boksen "Deaktiver enhet" i det svarte boksen.
Etter at du har deaktivert enheter, må du logge ut og inn igjen.
Har du problemer med at enheten ikke husker innloggingen, så sjekk om nettleseren ikke står i privatmodus og at informasjonskapsler (Cookies) kan lagres på din enhet.

Les mer om bruk av enheter

Gratulasjoner

Alle abonnenter på nettavisa Gausdøl'n kan legge inn gratulasjoner eller hilsninger. Du må være logget inn for å kunne legge til nye oppføringer.

Kalender

Alle abonnenter på nettavisa Gausdøl'n kan legge inn arrangementer eller aktiviteter i Gausdal i vår kalender. Du må være logget inn for å kunne legge til nye kalenderoppføringer.

Debatt

Alle abonnenter på nettavisa Gausdøl'n kan starte eller kommentere i debatter på nettavisa. Du må være innlogget for å delta i diskusjonene eller opprette et nytt debattinnlegg.

Kommentarer

Alle abonnenter på nettavisa Gausdøl'n kan kommentere artikler på nettavisa. Du må være innlogget for å delta i diskusjonene eller opprette et nytt debattinnlegg.

Cron Job Starts