Skip to main content

Vilkårene gjelder for bestilling og kjøp av abonnement på Gausdøl'n. Avtalen er bindende for begge parter når Gausdøl'n har registrert din bestilling.

Avtalepartene

Betingelsene gjelder mellom deg og Gausdøl'n - org. nr. 969 360 292 – Østringsveien 1, 2651 Østre Gausdal.

Abonnementet omfatter

Abonnementet omfatter tilgang til nettavisa Gausdøl'n og tjenester som tilbys gjennom www.gausdolen.no
Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i produktene, samt å endre, legge til eller fjerne tilleggsprodukter.

Tilgang

Man må være innlogget abonnent for å få tilgang til alt innhold på Gausdøl'n.
Abonnementet administreres av den enkelte selv via ”Min konto” på gausdolen.no. Hvert abonnement (brukernavn og passord) kan benyttes på inntil fem ulike enheter. Administrasjon av ekstra enheter gjøres på Min side. Gausdøl'n er ikke ansvarlig for eventuelle mangler ved utstyr eller tjenester som er nødvendig for bruk, som programvare, maskinvare eller internettilgang.

Forhold som gir grunnlag for å reklamere på tjenesten eller leveransen, skal skje snarest ved henvendelse på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Gausdøl'ns ansvar ved reklamasjon er maksimalt begrenset til beløpet som er betalt for tjenesten i det aktuelle tidsrommet. Det gis ikke erstatning for eventuelle følgekostnader.

Rettigheter

Innloggingsdetaljene er personlige og kan ikke deles med andre enn de som er registrert som en del av husstanden. Dersom du deler dine innloggingsdetaljer i strid med dette, forbeholder Gausdøl'n seg retten til å stenge din tilgang til gausdolen.no med øyeblikkelig virkning uten at du har krav på kompensasjon.

Angrerett

Ved kjøp av Gausdøl'n har du angrerett i henhold til angrerettlovens bestemmelser. Angrerettloven gir forbruker rett til å angre kjøpet ved å melde fra til selger innen 14 dager etter at forbrukeren mottok varen, og opplysninger som kreves med hjemmel i angrerettloven kapittel 3 er mottatt på foreskreven måte. Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp.

Personvern

Ved å akseptere disse brukervilkårene samtykker du til at Gausdøl'n kan behandle dine personopplysninger i tråd med følgende vilkår og vår personvernerklæring.

Pris

Gausdøl'n forbeholder seg retten til å endre prisen på ditt løpende abonnement. Ny pris kan også gjøres gjeldende for abonnenter som før prisendring har forskuddsbetalt etter tidligere pris.

Abonnementspriser (gjeldende fra 1. januar 2018):

  • Måned: Kr 49,-

Betaling

Abonnementet forskuddsbetales gjennom nettbasert betalingsløsning med kort på gausdolen.no.
Abonnementet administreres av hver enkelt via ”Min Side” på gausdolen.no.

Abonnementets varighet og oppsigelse

Gausdøl'n tilbyr månedsabonnement.
Abonnementet løper til det sies opp , og fornyes automatisk for tilsvarende periode som det ble tegnet for, inntil det sies opp. Abonnementsavgiften belastes registrert betalingskort.
Du kan når som helst si opp ditt abonnement. Oppsigelse skjer ved å gå inn på "Min side" og benytte egen knapp for å stoppe abonnementet ved periodens utløp. Manglende betaling anses ikke som oppsigelse. I forbindelse med spesielle kampanjer kan andre abonnementsperioder bli tilbudt.

Endringer

Vilkårene gjelder fra inngåelse av avtalen mellom deg og Gausdøl'n og inntil nye vilkår og betingelser blir publisert på nettsiden.

Cron Job Starts